Theorie

 
Speciaal voor jou als cursist bieden we de mogelijkheid tot het volgen van theorieles. Om veilig te leren autorijden is het nodig om zo snel mogelijk op de hoogte te zijn van de verkeersregels en verkeerstekens en-borden. Vergis je niet; het theorie-examen is lastiger dan je denkt. Het is daarom slim om, voordat je start met je praktijklessen, al flink aan de slag te gaan met je theorie. Het is het mooist als je het theoriecertificaat al op zak hebt bij aanvang van je rijopleiding. Dit is overigens bij ons niet verplicht. Het theoriecertificaat is na behalen 1,5 jaar geldig.
 
Om je goed voor te bereiden kan je er het best regelmatig even voor gaan zitten. Zelf leren uit je boek of via internet en proefexamens oefenen. In combinatie met theorielessen van de rijschool heb je dan de beste slagingskansen! Nieuw!!Vanwege het Coronavirus kan je nu online groeps-theorieles volgen op maandagavond van 19:00u tot 20:00u via MS Teams. Daarnaast kan je ook individueel theorieles krijgen. Meer informatie? Bel even op 06-22752087.
Via de webshop kan je uitstekende door het CBR goedgekeurde leermiddelen vinden, die jou prima in staat stellen je theoriecertificaat te behalen. Wij adviseren géén zogenaamde dagcursus te volgen!
 
Studiemateriaaltheoriefoto 2
Kies het les- en oefenmateriaal wat het best bij jou past. Je kunt kiezen uit een theorieboek of een internetcursus (Speedtheorie). Ook is een combinatie van beide mogelijk. Vergeet niet je oefenexamens te bestellen via de webshop. Naast het bestuderen van de lesstof is het namelijk een must om flink te oefenen met oefenexamens!
 
Bestellen
Klik op onderstaande link om je studiemateriaal te bestellen in de webshop: 
 
Online theorie leren
Om in te loggen in je digitale leeromgeving klik je op onderstaande link:
  
Aanmelden
De (online) theorielessen worden gegeven op maandagavond van 19:00u-20:30u of op woensdagavond bij voldoende deelname.
Meld je aan  voor het volgen van theorieles of geef je rechtstreeks op bij Jan via 06-22782087. 
Theorie-examen aanvragen
Ben je klaar om theorie-examen te doen? klik dan hier om je theorie-examen aan te vragen.