Theorie

Speciaal voor jou als cursist bieden we de mogelijkheid tot het volgen van theorieles. Om veilig te leren autorijden is het nodig om zo snel mogelijk op de hoogte te zijn van de verkeersregels en verkeerstekens en-borden. Vergis je niet; het theorie-examen is lastiger dan je denkt. Het is slim om het theoriecertificaat al op zak te hebben bij de start van je praktijklessen. Het theoriecertificaat is na het behalen 1,5 jaar geldig.

Om je goed voor te bereiden kan je er het best regelmatig even voor gaan zitten. Zelf leren uit je boek of via internet en proefexamens oefenen. In combinatie met theorielessen van de rijschool heb je dan de beste slagingskansen! De theorielessen worden op maandagavond gegeven. Lessen kunnen in groepjes worden gevolgd.

Via de webshop (zie onderstaand bij bestellen) kan je de door het CBR goedgekeurde leermiddelen vinden, die jou gaan helpen je theoriecertificaat te behalen. Wij adviseren géén zogenaamde dagcursus te volgen! Tijdens de praktijklessen blijken kandidaten over te weinig kennis te beschikken zodat kostbare lestijd verloren gaat.

Studiemateriaal

Kies het les- en oefenmateriaal wat het best bij jou past. Je kunt kiezen uit een theorieboek of een internetcursus (Speedtheorie). Ook is een combinatie van beide mogelijk. Vergeet niet je oefenexamens te bestellen via de webshop. Naast het bestuderen van de lesstof is het namelijk een must om flink te oefenen met oefenexamens!

Bestellen

Klik op onderstaande link om je studiemateriaal te bestellen in de webshop:

Online theorie leren

Om in te loggen in je digitale leeromgeving klik je op onderstaande link:

Aanmelden

De theorielessen worden gegeven op maandagavond van 19:30u-20:30u bij voldoende deelname. In 6 compacte lessen inclusief examentraining leer je de autotheorie snel en efficiënt voor slechts €125,- (exclusief examen CBR). Wil je ook meedoen? Meld je dan even tijdig aan. Aanmelden kan via het aanmeldingsformulier op de website, even bellen, appen of mailen kan ook.

Theorie-examen aanvragen