Tarieven

De onderstaande tarieven voor de startpakketten en BE pakketten zijn van kracht:
Startpakket A
€ 1.649,-
22 rijlessen van 60 min. inclusief CBR praktijkexamen
Startpakket A+
€ 1.859,-
22 rijlessen van 60 min. inclusief CBR praktijkexamen en tussentijdse toets*
Startpakket B
€ 1.959,-
27 rijlessen van 60 min. inclusief CBR praktijkexamen
Startpakket B+
€ 2.169,-
27 rijlessen van 60 min. inclusief CBR praktijkexamen en tussentijdse toets*
Startpakket C
€ 2.269,-
32 rijlessen van 60 min. inclusief CBR praktijkexamen
Startpakket C+
€ 2.469,-
32 rijlessen van 60 min. inclusief CBR praktijkexamen en tussentijdse toets*
Startpakket D
€ 2.579,-
37 rijlessen van 60 min. inclusief CBR praktijkexamen
Startpakket D+
€ 2.769,-
37 rijlessen van 60 min. inclusief CBR praktijkexamen en tussentijdse toets*
E achter B Basis
€ 589,-
Dagcursus: 5 rijlessen van 60 min. en theorieles inclusief CBR praktijkexamen
E achter B Plus
€ 735,-
2 lesuren intake plus Dagcursus: 5 rijlessen van 60 min. inclusief theorieles en inclusief CBR praktijkexamen

Genoemde pakketprijzen zijn inclusief de CBR tarieven voor praktijkexamens en toetsen en inclusief 21% BTW. Prijswijzigingen voorbehouden. Tussentijdse prijsverhogingen van het CBR worden altijd doorberekend. Er wordt géén inschrijfgeld berekend.

* Met de Tussentijdse Toets leg je een proefexamen af. Deze toets van het CBR wordt gedaan na het volgen van circa 3/4e deel van de gehele rijopleiding. Het grote voordeel hiervan:je kunt al een keer ervaren hoe het er tijdens het echte CBR praktijkexamen aan toe gaat. Èn je kunt een vrijstelling verdienen voor de bijzondere verrichtingen en de technische vragen over de auto. Bij je praktijkexamen hoef je dat dus allemaal niet meer te doen! Ook krijg je handige tips en adviezen van de examinator over de onderwerpen waar je nog aan moet werken tot je praktijkexamen.

Met de Tussentijdse Toets ga je dus beter voorbereid naar je praktijkexamen. Dat geeft jou rust en zorgt voor een hogere slagingskans en minder rijlessen! 

Hoeveel lessen heb ik nodig?

Dit is altijd maatwerk en daardoor lastig vooraf te bepalen. Een gemiddelde leerling heeft tegenwoordig tussen de 40 á 45 klokuren (Bron: CBR) nodig heeft om op examenniveau te komen. Laat je niks wijsmaken op feestjes en partijen. En natuurlijk kan en vlotte leerling met (veel) minder uren toe. Een leerling die er meer moeite mee heeft, zal er meer nodig hebben. Het doel is om in één keer te slagen voor het praktijkexamen! Dit is veruit het goedkoopst en het best voor het zelfvertrouwen van de kandidaat. In de meeste gevallen zijn aanvullende uren nodig nadat de uren uit het startpakket zijn benut. Er wordt dan middels vooruitbetaling een factuur gestuurd voor 5 of 10 klokuren. Of, zodra dit duidelijk is, het exacte aantal uren tot het praktijkexamen.

Examenmogelijkheden:

Heb je last van faalangst en/of examenstress? Naast het standaard-examen is het mogelijk om een Faalangstexamen af te leggen. Vraag naar de voordelen en kenmerken.

Theorie studiemateriaal:

Kortom:                                

* Je wordt binnen de regio Ens gehaald en gebracht vanaf je huis, school of werk.

* Géén inschrijfgeld. Alle vermelde bedragen zijn inclusief BTW.

* Een rijles is opgebouwd in klokuren van 60 minuten. Alle prijzen gelden voor één persoon.

* Je lespakket of gekochte lesuren niet helemaal gebruikt ná het behalen van je rijbewijs? Geen probleem, de lesuren die op dat moment over zijn worden gewoon aan je terugbetaald (minus adm.kosten).

* Iemand verrassen met een Cadeaubon? Dat kan, bel, app of mail maar even en het wordt geregeld.

Actualiteit:

Momenteel zijn er lange wachttijden bij het CBR. Wacht daarom niet te lang met je inschrijving. Daarnaast is het slim om je theoriecertificaat behaald te hebben voordat je start met de praktijklessen. Zo voorkom je eenvoudig verdere vertraging en onnodige kosten.