Autorijles op maat

 
Herintrederseerste rijles
In het verleden wel het rijbewijs behaald maar er de laatste tijd niet veel meer mee gedaan? Hierdoor kan je onzeker worden in het hedendaagse drukke verkeer. Toch wil je graag zelfstandig mobiel blijven.
Om weer met voldoende zelfvertrouwen achter het stuur te zitten, is het aan te raden een aantal opfrislessen te nemen.
 
Faalangst
Mensen die last hebben van faalangst zijn aan het juiste adres bij Rijschool Jan van der Linde. Veel mensen hebben hier last van en het kan je behoorlijk belemmeren op momenten dat je wilt of moet presteren.
Door de professionele begeleiding, de rust en het geduld tijdens de rijopleiding kan ook jij in staat gesteld worden om veilig en vertrouwd aan het verkeer deel te nemen. Het is mogelijk een speciaal Faalangstexamen af te leggen voor mensen die last hebben van faalangst of examenstress tijdens examens.
 
Autisme
Veel mensen hebben een aandoening in het autismespectrum. Denk hierbij aan Adhd, Pddnos, ADD, Asperger en andere mogelijke vormen van autisme. Omdat dit regelmatig en in diverse vormen voorkomt ben ik hierin gespecialiseerd. Informeer naar de mogelijkheden want het is prima mogelijk om je rijbewijs te halen met een dergelijke aandoening.